maanantai 28. maaliskuuta 2011

Arvatkaa missä mä oon!!!!!!!!!!!!1111

Oikein, tänään on tutustumispäivä. Kuten tiedätte, kouluni toimii kahdessa talossa Helsingissä. Viisaat ihmiset jossain ylemmillä kerroksilla ovat päättäneet erottaa tietskarinörtit ja kauppanörtit erikseen omiin taloihinsa. Me tietskarinörtit pääsimme kävelemään toiselle puolelle Helsinkiä :)

Aamuisen puheen perusteella on sanottava että suuret on suunnitelmat koulun johdolla. Työelämän edustajat, jotka tarvitsevat datanomikoodaria, voivat nyt kävellä taloon jossa on varmasti vain datanomeja. Lisäksi koulumme, tai talomme, on kuulemma suomen suurin vain datanomeihin keskittynyt laitos. Työpuoli myös arvostaa, rehtorin puheen mukaan, saamamme koulutuksen tasoa. Minua voi nimittää kyyniseksi poroksi tämän sanomisesta, mutta voimme vain toivoa että työpuolella on samanlainen käsitys meistä, kuin meillä heistä.

Jos jotain on tämän rakennuksen hyväksi sanottava, niin ruokailu toimii paljon paremmin kuin Pasilassa, jossa jonot yltävät pahimpina päivinä aulan puoliväliin. Sokkeloisuus on myös kiva lisä. Teoriassa rakennus rakentuu joka kerroksessa keskikäytävän ympärille, mutta vanhassa rakennuksessa on samanlaisia kivoja salakäytäviä ja yllätyksiä kuin rakkaassa yläasteessani, Viherissä. Viherin lapsena minua kyllä nauratti kun opettajat kertoivat että kyllä tämä sokkeluisuus tästä selviää, vaikka tämä onkin sokkeloisempi kuin Pasilan talo. Pasila on ällöttävän selkeä ja järjestelmällinen.

Sitten voisi siirtyä juhlasaliin kuuntelemaan puhetta. Nähdään taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti