torstai 3. kesäkuuta 2010

Helsinginreissu

Eilen julkaistiin Indican A Way Away - kiekko, että tiedätte. Musikantit vetivät noin kuuden biisin promokeikan helsingin Stockmannin musiikkiosastolla, ja pitihän minunkin sinne mennä. Tuolla tajusin mitä olin menettänyt kun viime vuoden maaliskuussa Lontoon Nightwishin keikalla olin jonottamassa sisään koko Indican lämmittelyn ajan :P

Niin, nappasin kaupasta myös tuon uuden levyn. Aluksi se oli Jewelcasepainos, mutta kun tajusin että nehän myyvät spessudigipackiä, niin anelin kassaa vaihtamaan levyn. Kun tytöt olivat soittaneet tarpeeksi, alkoi nimmarinjako- ja kuvaussessio. Taas niitä hetkiä jolloin toivoi kantavansa mukana jotain kännikameraa kehittyneempää!

Tytöt signeerasivat digipackkiekkoni ja sellaisen promokortin joka löysi paikkansa muiden pokaalieni joukosta :P Nappasin myös kuvia, jotta kaikki uskovat etten istunut eilistä iltaa koneella! Tietääkseni minulla on oikeus iskeä nämä kuvat blogiin, mutta jos joku tietää paremmin niin saa sivistää minuakin.

Jonsu aloittaa jotain kappaletta viuluintrolla, muista enää mikä kappale oli kyseessä.

Nimmarisessio! Jäädyin ihan täysin ja ainoa mitä suustani sain oli "S... s.... saako ottaa kuvan? :)"

Vielä viimeinen huomio, jos joku blogin lukija tapasi tuolla hujopin mustassa Jeeplippiksessä ja vihreässä FJDC-paidassa niin onnea vain! Näit minut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti