torstai 15. huhtikuuta 2010

Ainoa matkapäiväkirjaentry

Mitä Tapahtuikaan? – Log 1

Target: Dreamerandthewine


Tämä loki kattaa torstain ja perjantain. Torstai-aamu alkoi siinä puoli kuuden aikaan, kun vellikello herätti talon. Kaikki siirtyivät aamupalalle, ja siitä lastattiin auto. Helsinki-Vantaalla oli taas ihmisiä, ihmeellistä, ja konekin oli täynnä. Sitä en olisikaan osannut odottaa. Kone lähti vain puoli tuntia myöhässä, ja kentällä oli ilmainen wlan. Tästä syystä ehdin häiriköidä blogissani.


Hurghadan kentällä oli helvetti irti. Jonotimme… tunnin. Saimme tämän tunnin aikana näyttää passia kahteen kertaan, ja sen jälkeen kaikki oli hyvin. Pääsimme siis siirtymään ihanan lämpimiin busseihimme. Oi, miten olinkaan kaivannut Egyptin asfaltin, tupakan ja pakokaasunkäryistä ilmaa.


Hotellimme oli kiva. Tällainen iso paikka keskellä ei mitään. Naapurissa on pari markettia ja krääsäkauppaa, mutta ei ole yhtään niitä aggressiivisia hulluja myyjiä, joihin olemme tottuneet.


Huoneemme, molemmat niistä, olivat toisessa kerroksessa. Arvatkaa saako niitä rappusia juosta päivän aikana paljon! Huoneessa ei ollut WLANia, ainakaan sellaista josta olisi nettiin päässyt. Hienoa, nyt en pystyisi keskittymään koulutehtäviin joita vähänniinkuin pakenin tänne.


Illalla kävimme syömässä buffee-ravintolassa. Tarjottu ruoka oli ihanan egyptiläistä, eli ei siis hajuakaan mitä siellä tarjoiltiin :P mutta hyvää se oli. Ja sitten nukkumaan.


Patja oli sellainen, että seuraavana aamuna sai vetää paramaxia jotta olkapäät olisivat pysyneet mukana. Perjantain vietimme uima-altaalla. Arvatkaa kuka väänsi stooria kun muut olivat uppeluksissa, kuin vesipuhvelit Don Rosan Transvaalin tuittupää – sarjakuvassa.


Kiersimme myös paikalliset krääsäkaupat. Muutama parfyymi-, yksi krääsä-, muutama vaate- ja pari ruokakauppaa. Nämä kaverit eivät myyneet asiakkailleen vaatteita päältään, mutta tinkiminen on yhä suosittu kulttuuri täällä. Lopulta palasimme hotellille vesipullon kanssa.


Ja tähän asti olen ehtinyt voittaa TADissa yhden pelin Espanjalla, ja on kesken AoE1:ssä peli Kreikkalaisilla :) Civ ei toimi kiitos 1024x600 – kokoisen näyttöni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti