perjantai 19. maaliskuuta 2010

Oikeusopin koe

Hmm... Hyötykäyttöä nämä kouluviikot. Ensimmäisellä tunnilla saatiin tehtävä, joka piti toteuttaa pseudona, ja joka tultaisiin joskus tulevaisuudessa vääntämään C++:lla ja Javalla. Mutta vain kun ne eivät enää ole niin pelottavia. Ja arvatkaapa kuka teki sen tehtävän C++:lla heti alkuun.

Toinen tunti taas, meillä piti olla yllämainittu koe. Opettaja on 22 minuuttia myöhässä tällä hetkellä, ja toinen opettaja antoi luvan hajaantua ympäri koulua kun opettaja on 15 min myöhässä. No, hypäriksi tämä siis muuttui. Minun lisäkseni luokan luona päivystää tasan yksi oppilas. Ja sekin istuu pelaamassa Runescapea.

Tällä hypärillä olisi kai pitänyt tehdä jotain tärkeää projektia, blogaamiseksi tämä silti meni. Toisaalta Fairandcruel-adminin hypärillä piti tehdä jotain yhtä tärkeää, mutta hänen projektinsa kaatui Da Vinci Code - soundtrackin kuunteluksi.

Kotona olisi tarkoitus harrastaa. Yool.blogissa mainitun koneen kanssa, lähinnä. Tai sitten pelaan. Viikonloppuna on vuorossa läksyt. Ja mitä muuta? Ei kait mitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti